Menu Sluiten

Jolta Sapcentrifuges Jolta

39.99

Vers wortelsap, heerlijke appelsap en een fijne vruchtensap, met de Jolta Sapcentrifuge haalt u al het goede uit uw lievelingsfruit.

Categorie:

Vers wortelsap, heerlijke appelsap en een fijne vruchtensap, met de Jolta Sapcentrifuge haalt u al het goede uit uw lievelingsfruit. Met de krachte 400 Watt powermotor tovert u simpele ingrediënten om in een heerlijke vruchtensap of smoothie. Het sap van de vrucht wordt volledig benut en belandt aan de ene kant, de droge pulp komt terecht in de vuilcontainer.

Vul de trechter met uw favoriete fruitsoort en duw ze door de vlijmscherpe messen van de Jolta Sapcentrifuge. Zelfs de hardste groenten of fruit zullen volledig worden geperst, waarna het vitaminerijke sap naar de sapcontainer (450 ml) wordt geleid en het pulp in de pulpcontainer (1 lier) wordt gedeponeerd. De Jolta Sapcentrifuge is daarnaast continu navulbaar, zodat u extra snel kunt werken.

Alle onderdelen van de Jolta Sapcentrifuge zijn eenvoudig te demonteren en vaatwasmachinebestendig. Op de unit na dan, deze kunt u met een vochtige doek schoonmaken. De strakke RVS behuizing, krachtige en energiezuinige motor, anti slipnoppen, aan/uit schakelaar en geruisloze werking toveren de Jolta Sapcentrifuge om in een geweldige keukenmachine waar u iedere dag profijt van zult hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jolta Sapcentrifuges Jolta” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *