Menu Sluiten

5 resultaten

 • 34.99 23.95

  Wil je er zeker van zijn dat je eerst voldoende glow in the dark sticks hebt dan kun je deze bundel niet laten liggen. In dit pakket zitten er maar liefst 180. Dit is voldoende voor een groot feest zoals een bruiloft. De sticks zijn van een hoge kwaliteit en dit houdt in dat deze goed en lang licht geven. De sticks zijn buigzaam en gloeien maar liefst 12 uur. Wil je een sfeerverhogend middel op een feest dan zijn deze sticks een uitstekende keuze.

 • 9.95 4.95

  Het is pas echt een feest als je de transparante ballon met multi verlichting ophangt. De ballon is voordelig geprijsd en prachtig om te zien. Wanneer het een feest is dan wil je dat de aankleding ook zeer feestelijk is. Met deze ballon ben je daar zeker van. Kijk maar eens naar de foto’s van de ballon. Het is een decoratie die je in iedere ruimte kunt gebruiken. Ook al heb je het feest in een koele en kille ruimte je weet dat je met deze ballon er een feestelijke bedoening van kunt maken.

 • 49.95 16.95

  Wanneer je snel extra zitplekken voor kinderen of volwassen wilt creëren dan zijn deze krukjes de
  oplossing. Het is een set van 4 krukken die wordt geleverd met de kleuren roze, groen, blauw en
  rood. De krukken zijn stapelbaar en dit maakt het dat deze makkelijk zijn om op te bergen. Je
  stapelt de krukken simpel en zet ze dan weg. Dit is ook eenvoudig aangezien de krukken niet zwaar
  zijn. Heb je een plek waar je zoon of dochter vaak speelt of wil je hem of haar makkelijk televisie
  laten kijken dan zijn de krukken ook een uitkomst.

 • 9.95 4.95

  Het is pas echt een feest als je de transparante ballon met warm wit verlichting ophangt. De ballon is voordelig geprijsd en prachtig om te zien. Wanneer het een feest is dan wil je dat de aankleding ook zeer feestelijk is. Met deze ballon ben je daar zeker van. Kijk maar eens naar de foto’s van de ballon. Het is een decoratie die je in iedere ruimte kunt gebruiken. Ook al heb je het feest in een koele en kille ruimte je weet dat je met deze ballon er een feestelijke bedoening van kunt maken.