Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Relaxwonen - Kinder kledinghangers - Broekhangers - Set van 10 - Wit - Beer hanger - extra stevig

Productomschrijving
De Relaxwonen kinderkleding hanger set bestaat uit 10 kledinghangers voor bovenkleding, jassen of bijvoorbeeld truien. Deze kinderkleding hangers zorgen ervoor dat de kleding van uw kind goed en verzorgd in de kledingkast hangt. Antislip:glijdt de kleding van uw  kinderen vaak van de gladde hanger af? Dankzij de inkepingen bieden deze kinder kled...

De Relaxwonen kinderkleding hanger set bestaat uit 10 kledinghangers voor bovenkleding, jassen of bijvoorbeeld truien. Deze kinderkleding hangers zorgen ervoor dat de kleding van uw kind goed en verzorgd in de kledingkast hangt. 

Antislip:
glijdt de kleding van uw  kinderen vaak van de gladde hanger af? Dankzij de inkepingen bieden deze kinder kledinghangers uw kinderkleding een stevig maar zacht oppervlak om ze altijd perfect op hun plaats te houden zodat de kleding niet er afvalt. Tevens hebben de broekhangers een extra bescherming op de hanger waardoor uw broek niet beschadigd.

Makkelijk draaibaar:
Op elke kledinghanger zit een 360 graden draaibare haak, waarmee u zelf kunt bepalen hoe u de kledinghanger in de kledingkast ophangt. 

Uw kledingkast opgeruimd:
U heeft leuke kinderkleding voor uw kind of kleinkind gekocht, maar deze kleding dient netjes opgeboren te worden. Door deze mooie en sterke kledinghangers van Relaxwonen kan dat zeer gemakkelijk. De kledinghangers zijn circa 1 cm dik, waardoor deze extra sterk zijn. De hangers zijn helemaal gespoten in de kleur grijs.

Wat u krijgt:
10 Massief houten kleerhangers met antislip-inkepingen in het schoudergedeelte, 360° draaibare haken en een kledinghanger die tot 3 kg kleding kan dragen. De ideale manier om de kledingkast van uw kind geordend te houden. 

Eigenschappen:
Kleur: Wit
Materiaal: Massief houten kapstok met draaibare metalen haak
Afmeting per kledinghanger: 33 x 1 x 20.5 cm (L x B x H)
Gewicht per kledinghanger: 48 gram
Maximaal gewicht per kledinghanger: 3 kg

Productspecificaties

SKU
Yh17018

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking