Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Door Sander, 13 september 2019

FAVO FRIDAY: FAVORIETE WORK OUT PRODUCTEN VAN PURE

De foamroller is bijzonder populair en een veel gebruikt hulpmiddel om van je spierpijn af te komen. Je kunt er verschillende oefeningen mee doen, maar ook voor andere dingen is de foamroller handig. Neem de onderstaande tips door en je bent precies op de hoogte wat je kunt doen met de foamroller, en waartegen het helpt.

Herstel

Flink rollen met de foamroller direct na het sporten geeft het snelst resultaat. Ophopingen van afvalstoffen zullen door het rollen sneller door je lichaam worden afgevoerd. Dit gaat gemakkelijk door te rollen, het kost je lichaam dus veel minder moeite en energie. Na een zware training ben je sneller hersteld en je voelt je ook eerder energiek en fit. Dit betekent eerder trainen en sneller resultaat.

Flexibiliteit

Je spieren worden door het rollen veel flexibeler, dit komt omdat er meer bloed door je spieren heen gaat. Wil je flexibelere spieren voor het trainen? Rol dan niet alleen achter de spieren met de foamroller maar doe dit ook vooraf. Hoe flexibeler de spieren zijn hoe beter en gemakkelijker je kunt trainen.

Ontspanning

Door druk op je spieren en spierknopen te leggen met de foamroller neemt de spanning van de spieren af. Spierknopen worden verwijderd en de spierlaag wordt gemasseerd. Dit maakt de spieren losser en zorgt voor een heerlijk gevoel. Dit betekent niet dat de foamroller lekker aanvoelt op je spieren, het kan soms best pijnlijk zijn.

Doorbloeding

Door het druk uitoefenen op bepaalde spiergroepen tijdens het rollen met de foamroller, wordt de doorbloeding bevorderd en zal je huid er beter uit gaan zien. Dit betekent dat het ook helpt tegen Cellulitis.

Spierpijn

De snelste manier om van je spierpijn af te komen is door het gebruik van de foamroller. Spierpijn zijn hele kleine scheurtjes in je spieren, iedereen die traint heeft dit. Het is niet gevaarlijk of slecht voor je spieren. Rol je met de foamroller op de plaatsten waar je spierpijn hebt dan zorg je voor een betere doorbloeding. Zuurstof en bloed komen eerder naar de pijnlijke plaats, waardoor de scheurtjes sneller helen en je spierpijn eerder verdwijnt.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking