Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Door Relaxwonen, 19 september 2019

Nieuwe kinderkamer bij een nieuw schooljaar.

Nieuwe kinderkamer bij een nieuw schooljaar.

In de zomervakantie worden de kinderen weer lekker ontspannen, geen stress van huiswerk en leren. Maar wanneer het einde van de vakantie nadert wordt het tijd om weer voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Knap op relatief simpele wijze de kinderkamer op, een nieuw schooljaar begint met een nieuwe kinderkamer.


Make over van de kinderkamer


De tijd gaat hard en voor je het weet vliegen je kinderen het huis uit, voor die tijd wil je ze natuurlijk een ruimte geven die met ze meegroeit. Kinderen zijn gevoelig voor de laatste mode, voor je het weet sta je ieder jaar de kinderkamer te schilderen omdat de kleur niet meer in de “mode” is. Een kinderkamer inrichten is lastig, kinderen zijn nog aan het ontdekken en experimenteren welke smaak ze leuk vinden. Werk daarom met accessoires en kleurdetails. Gordijnen kunnen een wereld van verschil maken in de kinderkamer.Een veilige kamer is voor kinderen belangrijk. Ze moeten zich kunnen concentreren op hun huiswerk, maar ook om te ontspannen moet de kamer geschikt zijn. Spelen, slapen, studeren het gebeurd allemaal in de kinderkamer. Jet moeilijkste is een goede samenhang te maken van de verschillende onderdelen, probeer verschillende “afdelingen” te maken in één kinderkamer.


Kinderkamer make over voor jongens


Jonge jongens hebben vaak een stoerdere kamer dan een meisje. Doordat jonge jongens vaak door de kamer heenlopen op blote voeten, is een vloerkleed geen overbodige luxe. Door het vloerkleed een randje onder het bed neer te leggen staat je zoontje in de winter lekker op met warme voeten. Een stoere poef in de kamer is ook decoratief en lekker om op te zitten. Is je zoon al wat ouder dan moet hij helaas ook huiswerk maken, een leuk vlot bureau motiveert hem om daar aan te gaan zitten om zijn huiswerk te doen. Denk ook aan een goede bureaustoel. Maak de kamer niet te druk, strepen of een klein werkje kan al een heel leuk effect geven.


Kinderkamer voor meisjes


Een eigen kamer is een belangrijke plek voor kinderen. Het vinden van een goed evenwicht in verschillende elementen is wel een uitdaging. In een meisjeskamer kun je meer gebruik maken van zachtere accessoires, bijvoorbeeld een wollen vloerkleed.
Heeft je dochter een favoriete kleur dan zijn er meer dan genoeg spulletjes te vinden in die kleur. Niet alles hoeft effen te zijn, speel een beetje met een werkje of een streepje. Hiermee creëer je een stijlvol interieur. Je hoeft niet altijd bakken met geld uit te geven om een kinderkamer een totaal andere look te geven. Een paar kleine veranderingen of details geven al een heel ander beeld.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking