Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Door Relaxwonen, 19 september 2019

Dé woontrend en woonkleur van 2019: Terra Peach

Dé woontrend en woonkleur van 2019: Terra Peach
Eén van de nieuwe trendkleuren van 2019 is Terra Peach, een perzikachtige kleur met zalmroze en oranje tinten. De kleur heeft wel wat overeenkomsten met terracotta. Terra Peach is makkelijk te combineren met andere kleuren, de kleur straalt veel warmte uit en past bij bijna alle interieurstijlen. Woon je duurzaam, of is je interieur werelds met allerlei stijlen dan past deze kleur daar perfect bij. De opvallende kleur op iedere wand is een beetje te veel van het goede, daarom geven we een paar tips hoe je de kleur toe kunt passen in je interieur.


Kies een meubelstuk of accessoire
Wil je Terra Peach betrekken in je interieur begin dan niet te enthousiast door direct een hele wand ermee te schilderen. Begin met een bloempot, een kussen of een vloerkleed. Bevalt het niet dan kun je het eenvoudig weer verwijderen, bevalt de kleur wel dan kun je altijd uitbreiden naar meer. Bevalt het daarna nog, begin dan met het verven van een klein stukje muur ergens.

Mix de kleur met andere kleuren

De kleur Terra Peach kun je prima combineren met een aantal andere kleuren. Perziktinten en terracotta combineren er goed bij, maar ook koper en brons. Met andere warme en aardekleuren kun je ook goed combineren. Een goede en frisse tegenhanger voor Terra Peach is grijs of blauw. De kleur is veelzijdig omdat er vele varianten mogelijk zijn, of je perzik, oranje of een andere kleur in huis hebt. De kleuren matchen goed bij elkaar.


Probeer contrast aan te brengen in de kleuren


Gebruik je alleen maar vaste kleuren waarvan iedereen weet dat ze goed combineren dan kan het een beetje saai ogen. Probeer daarom verschillende kleuren met elkaar te combineren, probeer ook eens de wat meer gewaagde combinaties. Zo maak je de woonkamer niet alleen spannend, maar ook nog eens uniek.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking