Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Door RelaxWonen, 19 september 2019

Zoek je een huisdierbestendige bank?

Zoek je een huisdierbestendige bank?

Heb je een huisdier en ben je op zoek naar een nieuwe bank dan is dit meestal niet eenvoudig. Je wilt natuurlijk een bank die huisdierbestendig is. Bij de één mag de hond of kat gewoon op de bank, terwijl een ander er fel op tegen is. Maar of je het wil of niet, let je even niet op dan zitten ze binnen de kortste keren op de bank. Tegenhouden is bijna niet mogelijk. Het enige wat je nog kunt doen is een bank te kopen die huisdierbestendig is. Je kunt ook een kleed op de bank leggen, al is dat meestal niet de mooiste oplossing. Beter is het om een bank te kopen die krasbestendig is en die eenvoudig schoon te houden is. Maar het beste advies blijft: laat je hond of kat zo weinig mogelijk op de bank.


Een bank met stoffen bekleding
Niet alle typen meubelstoffen zijn geschikt voor huisdieren. Kies voor stoffen die synthetisch zijn en uit 100% polyester bestaan. Deze banken zijn bestemd voor intensief gebruik, dan kun je denken aan kleine kinderen en huisdieren. Deze stoffen zijn eenvoudig te reinigen, makkelijk in gebruik én zeer slijtvast. Probeer ook rekening te houden met de structuur van de stof, de ene stof is gevoeliger voor haken dan de andere.


Een echt lederen bank
Een lederen bank is ideaal voor als je huisdieren hebt, huisdieren reageren anders op lederen banken dan een stoffen bank. De kat vindt een lederen bank niet boeiend om als krabpaal te gebruiken, terwijl een stoffen bank al snel de klos is. Leder is een natuurlijk product, dit betekend dat de bank lang meegaat bij intensief gebruik. We spreken dan wel over een goede kwaliteit leer die voorzien is van een beschermlaag. Helaas is leer wel gevoelig voor krassen, maar met de juiste producten poets je de krassen er snel weer uit.

 


Kunstleer

banken van kunstleer zijn over het algemeen geschikt voor algemeen gebruik. Heb je kleine kinderen of huisdieren dan raden we af om een kunstleren bank te kopen. Het schoonhouden van een kunstleren bank is eenvoudig, nadeel van kunstleer is dat het zeer gevoelig is voor krassen en halen. De kans dat de bank lelijk en kaal wordt is daardoor zeker aanwezig.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking