Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Door Relaxwonen, 11 september 2019

Het inrichten van een kleine slaapkamer

Kleine ruimten inrichten is niet altijd even makkelijk. Dit geldt ook voor het inrichten van een kleine slaapkamer. Daar dient uiteraard een bed te komen met kasten. Maar hoe kun je de andere inrichting vormgeven? In dit artikel geven wij je een aantal tips.

Een goede tip om meer ruimte te creëren is om het bed op hoogte te plaatsen. Onder het bed kun je dan ruimte gebruiken voor kasten. Door middel van een kleine ladder kun je dan het bed bereiken. Wil je een kleine kamer in tweeën delen waar het ene gedeelte voor het bed is en het andere gedeelte voor de kastruimte dan zou je gordijnen kunnen gebruiken. Voor het bed plaats je dan gordijnen. Dit zorgt niet alleen voor een afgewerkt beeld maar ook voor een romantisch beeld. Wanneer je gaat slapen dan doe je de gordijnen dicht en dan zie je de kasten niet meer.

Gebruik ruimte waar je niet meteen aan denkt

Wat je ook zou kunnen doen is de ruimte benutten waar je niet meteen aan zou denken. De ruimte boven de deur bijvoorbeeld. Daar zou je een kastgedeelte van kunnen maken. Hier kun je dan kleren in opruimen. Heb je een bureau dan zou je de zijkanten van het bureau of de ruimte boven het bureau kunnen gebruiken om kastruimte te creëren. Om de kamer groter te laten lijken zou je voor ruimtelijk behang kunnen kiezen. Je kiest dan in plaats van lichte tinten of een witte kleur voor een afbeelding van bijvoorbeeld een bos. Dit zal de kamer groter laten lijken. Je zal zien dat er ook veel mogelijkheden zijn als je een kleine slaapkamer in gaat richten.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking