Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen achteraf met Afterpay
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Klantenservice
0

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

Gratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veiligGratis verzending vanaf 20,- | Achteraf betalen snel en veilig

11 september 2019

kies de juiste tegels in je nieuwbouwwoning

Ga je een nieuwbouwwoning inrichten dan zijn tegels misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch is dit een belangrijk deel van de inrichting. Dit kunnen dan zowel de vloertegels als de wandtegels zijn. Het voordeel van tegels is dat deze makkelijk schoon te houden zijn. Wij richten ons in dit artikel op de vloertegels. Wanneer je nog twijfelt wat voor vloer er gaat komen dan zijn tegels een goede keuze.

Tegels zijn namelijk erg stijlvol. Er is daarbij ook nog eens een erg grote keuze zodat je altijd zal slagen. Dit kun je ook zien als je in het assortiment van Relaxwonen een kijkje gaat nemen. Daar zie je dan verschillende soorten tegels. Zou je graag een andere soort bekleding op de vloer krijgen dan kun je ervoor kiezen om een vloerkleed te gebruiken. Deze kun je ook makkelijk uitkloppen en even laten luchten. Zou je graag een houten vloer willen dan kun je kiezen voor tegels die een mix van houtpatronen hebben. Deze hebben de fraaie uitstraling van hout maar niet het onderhoud ervan.

Tegels zijn geschikt voor ieder seizoen en er is te variëren

Het leuke aan de tegels is dat er makkelijk mee te variëren is. Misschien denk je dat er juist weinig variatie mogelijk is. Dit is echt van vroegere tijden toen er alleen nog gladde en ruwe tegels waren om uit te kiezen. Tegenwoordig heb je bijvoorbeeld de keramische tegels. Deze lijken op marmer en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. We schreven net ook al dat er tegels te gebruiken zijn die lijken op hout. Wil je de kamer groter laten lijken dan kun je grote tegels gebruiken. Deze leg je naadloos tegen elkaar en de kamer lijkt veel groter.

De tegels zijn er ook voor ieder seizoen. Zou je er bijvoorbeeld vloerverwarming in aan laten leggen dan kun je in de herfst en winter heerlijk warm in huis lopen. Je kunt dus gewoon op blote voeten in huis lopen. Tegels zijn ook voor jou huis de beste keuze. Neem maar eens een kijkje in ons assortiment.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking